SKÖNT FÖR HÄNDERNA

Skyddar mot stick

Förstora

BRA GREPP!
Handske med latexklädd undersida med räfflor. Ger bra grepp och skydd mot taggar och barr. Skön mudd som sitter åt bra och inga hårda skarvar inuti. Inte världens snyggaste men nog så bra.
89 kr, Rostaing. (Säljs i Sverige av Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik.)

Skön och blommig

Förstora

FODRAD!
Skön med foder inuti. Fint blommigt tyg på ovansidan och ljust skinn på undersidan. Bra mudd med kardborreband som sluter tätt om handleden. Går inte att tvätta och lär bli smutsiga. 119 kr, Tegera by Ejendals.

Praktiskt

Förstora

TVÄTTBAR!
Snygg handske i micro­fiber och spandex. Bra med kardborrknäppning i mudden. Praktiskt att den är tvättbar i 40 grader. ­Minus för skarvarna på insidan. Finns upp till storlek 10.
99 kr, Nelson.

Förstärkta

Förstora

SMIDIG!
Bra att denna handske har förstärkning i innerhanden och knogskydd. Känns hållbar men ändå smidig. Har ovansida av spandex och clarino som andas. Har kardborreband vid handleden och är tvättbar.
198 kr, Weibulls.

Med fingertoppskänsla

Förstora

FÖR FINLIR!
Garden Girls nya handske med neoprenkrage har bra fingertoppskänsla och passar bra om du ska pyssla med små grejer. Rosa och spets för ­romantikern.
139 kr, Garden Girl.

Herrmodeller och större storlekar!

Tvättbar

Förstora

BRA GREPP!
Fodrad allroundhandske (Tegera 90035 Tällberg)i micro PU, perforerat mönster i innerhanden ger bra grepp. Har förstärkta sömmar, resår, reflex och är tvättbar i 40°C maskintvätt. Upp till storlek 11.
139 kr, Ejendals.

Förstärkt

Förstora

PRAKTISK & SNYGG!
Allroundhandske (Tegera 90025 Tällberg) i skönt svinnarv med halvfoder i bomull. Har förstärkt pekfinger, reflex och resår. Upp till storlek 11.
65 kr, Ejendals.

Till grovjobb!

Förstora

FÖLJSAM & SLITSTARK!
Klassisk handske (Country) i följsam spandex och slitstarkt narvskinn. För grovt trädgårdgårdsarbete. Upp till storlek 11.
99 kr, Nelson.

Favorit!

Förstora

STARK & MJUK!
Handske (Nippon) av mjukt kalvskinn och blått tyg på ovansidan. Ofodrade och med ett kardborrspänne. Starka arbetshandskar utan tjocka och besvärande sömmar. Upp till storlek 12.
109 kr, Classicum.

Tålig

Förstora

FODRAD & SÖMLÖS!
Ljusa fodrade svinläderhandskar. Upp till storlek 11. Starka arbetshandskar utan tjocka och besvärande sömmar.
139 kr, Classicum.