Persilja är bästa salladen! Ta ett knippe bladpersilja, finhacka och lägg i en skål tillsammans med 1 msk gula russin, 1 msk gojibär, 1 msk torkade blåbär och 1 msk hyvlad kokos. Salta och ringla i olivolja. Pressa i lite citron och blanda runt.

Servera som en sallad! Super-dupergott!

Himmelsk apelsin

Förstora

Apelsin är jättegott när den är färskpressad, och tillsammans med choklad blir det en himmelsk upplevelse. Skär apelsinen i klyftor och strö på hampafrön. Mums!

Förvara alltid dina apelsiner i kylen (inte i fruktskålen), en apelsin är godast kall.

Prova en soppa smaksatt med apelsin, apelsin som bas i dressing eller klyftor av apelsin i en sallad. En vanlig apelsin kan skapa de mest otroliga smaker!

Gudomligt gott

Förstora

En ljuvlig dessert som påminner om maräng i smaken. Dela och gröp ur en apelsin. Mixa fruktköttet i en matberedare, tillsammans med 1 avokado, 1 dl cashewnötter, 3 msk raw kakaopulver (att kakaon är raw betyder att den inte har hettats upp över 40 grader vid framställningen) och 2 msk honung.

Kör till en mousse, fyll apelsinskalen och dekorera med en myntakvist.

Läs mer om Renée Voltaire och hennes mat här.

Renée Voltaire

Renée Voltaire bloggar på alltommat.se. Ekobloggen med Renée Voltaire finns här.

Ekobloggen