Faktabank

100 Vegetables and Where They Came from

Weaver , William Woys

Förlag: Workman Publishing
ISBN: 1565122380
Utgivningsår: 2000

Uppdaterad 19 juli 2016 av Allt om Trädgård

  • William Woys Weaver har skrivit ett otroligt praktverk
    om Heirloom Vegetables som är ett rent nöje att läsa!
    Och hanses 100 Vegetables and where they came from kan
    få vilken författare som helst att bli grön i huvet och
    önska att dom hade skrivit den istället. Historia
    recept, odlingsråd blandade i ett hemskt trevligt
    format. Man blir alldeles ANDLÖS av förtjusning av
    denna bok!
    Synd att W3food( som ju är en food historian och
    odlingsgalning); är amerikan säger jag bara. Han har
    med The Alma Pea som är svensk i sin bok, en hel del
    europeiska saker och historier och berättelser -> ja
    man bara rycks med!
    Heirloom vegetables har mkt matnyttigt även för en
    svensk odlingsdåre, och den är med ett rent nöje attt
    läsa. Anvisningarna ”How to Grow Very Large Onions”
    måste jag testa något år, vi är några stycken som
    kliar sig i skallen över rådet som fungerar men
    VARFÖR?