Annons
Senast inloggade Rolf i Västmanland Birgitta i Hensmåla Owe J (Slöinge); Vera BAM I SYDOST
Annons

Beskära Thuja

inaktiv medlem
aug 20 2000 / 1 Kommentarer / 0 visningar

Hur gör jag med en tuja som har blivit alldeles för bred? Går det att klippa in den? Måste jag spara gröna blad, eller bryter det ut nya blad från torra grenar? När ska jag beskära? Tacksam för svar.

Kommentarer

Ronny , inte längre i kransen / aug 20 2000 / 22:54
Barrväxter är ju lite knepiga i beskärningshänseende. Med tanke på återväxten. Thuja går att klippa hårt och den bryter ned nya skott. Under förutsättning att växten är frisk o har normal tillväxt i övrigt.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
 

Problemlösning September

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Snart byter vi plattform - verifiera din epostadress

I juni kommer Allt om Trädgård att byta teknisk plattform. Vi värnar om er säkerhet, och sparar era lösenord krypterat. Därför kan vi inte flytta över era konton med samma lösenord. Ni kommer så småningom att behöva återställa dem och det kommer att ske genom att vi skickar ut ett mail till er, när nya sajten är på plats. För att vi ska kunna utföra detta på ett smidigt sätt, behöver du ha din aktuella e-postadress registrerad.

Detta är e-postadressen som är kopplad till ditt konto. Vill du behålla e-postadressen, fyll i den nedan. Vill du byta till en annan adress, fyll i den du vill byta till nedan.

Var god vänta...

Din e-postadress har uppdaterats!

E-postadresserna du angav är ogiltiga. Var god försök igen.

E-postadresserna du angav är inte identiska. Var god försök igen.