Annons
Senast inloggade ölandsboel zon I Johnny toppi strokirk KerstinH gunillaT
Annons

Jordgubbssorter

Ulrika i Göteborg
apr 22 2005 / 2 Kommentarer / 1232 visningar

Mitt jordgubbsland är sedan två år totalt invaderat av kirskål, och nu orkar jag inte rensa längre. Kålen växer upp igen alldeles för snabbt. Jag orkar heller inte gräva upp alltihop (får inte det för min man för jag är gravid);, så nu tänkte jag täcka över allt med gammal presenning, och sätta dit ett par pallkragar där jag skär upp presenning under, och sätter markväv under kragen. I kragarna sätter jag sedan nya jordgubbar. Det borde väl funka? De gamla plantorna är för gamla och för intrasslade i kirskål, så jag tänkte köpa helt nya. Har ni tips på bra tidiga resistenta sorter? Jag hinner väl få lite gubbar i år om jag gör det nu snart? Ulrika

Kommentarer

Christina Olsson, Hjuvik - GBG / apr 22 2005 / 09:27
hej om du skyndar dig kan du få jordgubbsplantor av mig. jag skall också höja min rabatt men hinner inte ta tillvara på alla jordgubbs-bebisar. Jag bor i Hjuvik - torslanda, om det är lönt för dig att komma ut till mig?
Ulrika i Göteborg / apr 22 2005 / 09:49
Jag bor också i Hjuvik! Tänkte försök hinna göra detta i helgen, så jag tar gärna emot plantor! Vet du vilken sort det är? Är de tidiga? Du kanske kan ringa mig när det passar, så kan jag komma över? Tel hem 924092, arb 7729060.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
 

Problemlösning September

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Snart byter vi plattform - verifiera din epostadress

I juni kommer Allt om Trädgård att byta teknisk plattform. Vi värnar om er säkerhet, och sparar era lösenord krypterat. Därför kan vi inte flytta över era konton med samma lösenord. Ni kommer så småningom att behöva återställa dem och det kommer att ske genom att vi skickar ut ett mail till er, när nya sajten är på plats. För att vi ska kunna utföra detta på ett smidigt sätt, behöver du ha din aktuella e-postadress registrerad.

Detta är e-postadressen som är kopplad till ditt konto. Vill du behålla e-postadressen, fyll i den nedan. Vill du byta till en annan adress, fyll i den du vill byta till nedan.

Var god vänta...

Din e-postadress har uppdaterats!

E-postadresserna du angav är ogiltiga. Var god försök igen.

E-postadresserna du angav är inte identiska. Var god försök igen.