Annons
Senast inloggade Rolf i Västmanland Birgitta i Hensmåla Owe J (Slöinge); Vera BAM I SYDOST
Annons

Lyckad gurkodling

Birgitta i Hensmåla / Zon 2 - 3
aug 04 2005 / 1 Kommentarer / 651 visningar

I år föredrog jag att sätta tomatplantorna i krukor i skyddat läge, och att plantera några i pallkragarna - och mina två självbevattningslådor som man fyller med 50 l vatten och lägger jordsäcken direkt ovanpå, mycket smarta, inköpta på Bauhaus härom året, och som jag köpte för tomaterna fick bli bostad för gurka och squash i stället. Obs, ute - har inte växthus. Det växer så det knakar. Har en 8 - 10 Västeråsgurkor som ska läggas in, och har börjat skörda Sprint som jag använder till sallad och mackor och sånt idag. Jättefina är dom! Har ändå bara två plantor av varje sort i säckarna! Det var länge sen jag lyckades så bra med gurka, så detta ska bli standard framöver! Squashen växer också bra, men säg när den inte gör det! Tror alrdig jag odlat den utan att det blivit mer än vad jag gör av med!

Kommentarer

Linblom / aug 05 2005 / 23:28
Visst är det roligt när man lyckas och lyxigt att plocka in till middan? Jag kan inte fatta hur man kan odla utan att ha ett grönsaksland! Både vackert och nyttigt,-); Jag odlar också i säckar och hinkar och tycker att det är bra. Redigerad 2005-08-05 23:29:50
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
 

Problemlösning September

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Snart byter vi plattform - verifiera din epostadress

I juni kommer Allt om Trädgård att byta teknisk plattform. Vi värnar om er säkerhet, och sparar era lösenord krypterat. Därför kan vi inte flytta över era konton med samma lösenord. Ni kommer så småningom att behöva återställa dem och det kommer att ske genom att vi skickar ut ett mail till er, när nya sajten är på plats. För att vi ska kunna utföra detta på ett smidigt sätt, behöver du ha din aktuella e-postadress registrerad.

Detta är e-postadressen som är kopplad till ditt konto. Vill du behålla e-postadressen, fyll i den nedan. Vill du byta till en annan adress, fyll i den du vill byta till nedan.

Var god vänta...

Din e-postadress har uppdaterats!

E-postadresserna du angav är ogiltiga. Var god försök igen.

E-postadresserna du angav är inte identiska. Var god försök igen.