Annons
Senast inloggade Johnny sara i hisings backa Ninnie i Ramlösa Rikke kerstin z 5-6
Annons

rönnsumak

vera i väsby
aug 04 2002 / 1 Kommentarer / 236 visningar

Jag stammar upp en (troligen hon-); sumak och den är nu tre meter som högst och börjar grena sig vid knappa två meter. Jag har vid uppväxten stöttat den, men när jag nu tycker att den skall klara sig själv och lossar förtöjningen böjer den sig i en vid båge, nästan till marken. Den verkar inte ha någon ryggrad alls. Stammen är i midjehöjd knappa 3cm. Vad fattas den? Jag har förr gjort en liknande operation med en hansumak och det gick alldeles utmärkt.

Kommentarer

inaktiv medlem / aug 05 2002 / 09:23
Jeg er ikke sikker, men et forslag er at den har vent seg til støtte, og at den må avvennes litt om litt. Noen fortalte meg at trær som IKKE støttes blir stødigere og tåler mer vind enn trær som støttes. Men det er litt seint i for din sumak ... :-( Men det kan jo være noe annet enn støtte eller ikke støtte. Ann
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
 

Problemlösning September

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Snart byter vi plattform - verifiera din epostadress

I juni kommer Allt om Trädgård att byta teknisk plattform. Vi värnar om er säkerhet, och sparar era lösenord krypterat. Därför kan vi inte flytta över era konton med samma lösenord. Ni kommer så småningom att behöva återställa dem och det kommer att ske genom att vi skickar ut ett mail till er, när nya sajten är på plats. För att vi ska kunna utföra detta på ett smidigt sätt, behöver du ha din aktuella e-postadress registrerad.

Detta är e-postadressen som är kopplad till ditt konto. Vill du behålla e-postadressen, fyll i den nedan. Vill du byta till en annan adress, fyll i den du vill byta till nedan.

Var god vänta...

Din e-postadress har uppdaterats!

E-postadresserna du angav är ogiltiga. Var god försök igen.

E-postadresserna du angav är inte identiska. Var god försök igen.