Annons
Senast inloggade Bitte susanne Ginny Birgitta i Hensmåla påskalla zon 1
Annons

Sjukdom på idegran?

Isbjörnen, z 2-3 / Zon 2-3
jun 06 2011 / 2 Kommentarer / 926 visningar

Någon som känner till sjukdomar/ohyra som kan drabba idegran? Jag har en Taxus Hilli som visserligen har friska nya, ljusgröna skott men äldre delar är som belagt men svartfärg, ibland något klibbigt. Jag ser också något som liknar spinn.

Jag har googlat lite men inte riktigt hittat. inte heller i våra skötsellistor så er hjälp uppskattas.

Kommentarer

Anna NV Uppsala / Zon 3-4 / jun 06 2011 / 17:11
Det låter som det blir när rhododendron har vita flygare. Då blir den svart klibbigt "damm" på bladen, har glömt vad det egentligen var.
Isbjörnen, z 2-3 / Zon 2-3 / jun 06 2011 / 20:27
Tack Anna, din inlägg gav mig precis vad jag behövde. Visst är det en typ av vita flygare, förmodligen mjöllus och i deras spår trivs sotdagg. Tvätta o behandla eller låt det vara.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
 

Problemlösning September

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Snart byter vi plattform - verifiera din epostadress

I juni kommer Allt om Trädgård att byta teknisk plattform. Vi värnar om er säkerhet, och sparar era lösenord krypterat. Därför kan vi inte flytta över era konton med samma lösenord. Ni kommer så småningom att behöva återställa dem och det kommer att ske genom att vi skickar ut ett mail till er, när nya sajten är på plats. För att vi ska kunna utföra detta på ett smidigt sätt, behöver du ha din aktuella e-postadress registrerad.

Detta är e-postadressen som är kopplad till ditt konto. Vill du behålla e-postadressen, fyll i den nedan. Vill du byta till en annan adress, fyll i den du vill byta till nedan.

Var god vänta...

Din e-postadress har uppdaterats!

E-postadresserna du angav är ogiltiga. Var god försök igen.

E-postadresserna du angav är inte identiska. Var god försök igen.