Annons
Senast inloggade Ulrika M ölandsboel zon I Marit Gunilla i Ekeby Anette på Solbacken
Annons

Var ska man köpa frön på nätet?

Åsa i Bålsta
jan 18 2009 / 22 Kommentarer / 7256 visningar

Jag undrar om ni har några favoriter att köpa frön av på nätet. Jag har hittat en firma som jag tycker är intressant http://odlargladjen.se/webshop/ som heter odlarglädjen. De har många intressanta perenner och även träd. Någon som har beställt av dem? Jag funderar på att göra det, men vill gärna kolla om någon annan har erfarenhet av dem, eller har något annat förslag. De har många olika Heuchera och det tänkte jag så i år.

Kommentarer

Eva i Roslagen zon 3 / Zon 3 / jan 18 2009 / 15:24

Jag har inte prövat Odlarglädjen men jag tror de var med i någon tråd tidigare. Heuchera, låter intressant, men nu ska jag inte beställa mer frö i år. 

www.impecta.se

www.froer.nu

är de ställen där jag beställt fröer på nätet men du får säkert en massa fler tips snart.  

Helena H. / jan 18 2009 / 15:52
Runåbergs, Lindbloms, Rara växter, Örtagårdens plantskola...
Lotta i Närke / jan 18 2009 / 16:01
...och glöm inte Impecta, "amatörodlarens guldgruva"! Har mycket spännande annorlunda frö som man kan starta med nu, av ren nyfikenhet! (Om det blir nåt är en annan femma, men så är det ju med fröer!)
Monica M zon 4 / jan 18 2009 / 16:07

www.kitchengarden.se Svensk firma där man kan beställa fröer från bland annat Suttons. Jag beställde därifrån för första gången i år och fick allt jag beställde + en portion gratisfrö inom en vecka.

Mats / jan 18 2009 / 18:36
Lilla Fiskargatans Trädgårdsbutik har ett stort sortiment. http://www.lillafiskaregatanstradgardsbutik.se/
Zon3 / jan 18 2009 / 21:48

Beställde från Odlarglädjen, provade några lönnar och ett par lökväxt sorter. Fick betala i förskott men fröerna kom efter någon dag. Annars har jag beställt från Garden North

charlotte, zon 2-3 / Zon 2-3 / jan 18 2009 / 21:56
LenaS9 / jan 23 2009 / 07:45

Det finns också den svensk-danska webbutiken gourmetgarage som har massor med spännande sorter från Italien + en jättefin katalog som jag beställt. Läste om dem i nya Allt om Trädgård i tomatreportaget.

http://www.gourmetgarage.dk/

 

famMunther / jan 23 2009 / 23:25
Var inne på odlarglädjen och tittade..... verkade intressant väldigt många sorter av både heucera och hosta/funkia..... är detta svårodlade växter att så från frö? nån som vet? såg att dom skulle närvara på "Nordiska Trädgårdar" det blir nog ett besök.... eller är det för sent att så ovanstående frö efter det?
famMunther / jan 23 2009 / 23:34

menade heuchera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
 

Problemlösning September

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Snart byter vi plattform - verifiera din epostadress

I juni kommer Allt om Trädgård att byta teknisk plattform. Vi värnar om er säkerhet, och sparar era lösenord krypterat. Därför kan vi inte flytta över era konton med samma lösenord. Ni kommer så småningom att behöva återställa dem och det kommer att ske genom att vi skickar ut ett mail till er, när nya sajten är på plats. För att vi ska kunna utföra detta på ett smidigt sätt, behöver du ha din aktuella e-postadress registrerad.

Detta är e-postadressen som är kopplad till ditt konto. Vill du behålla e-postadressen, fyll i den nedan. Vill du byta till en annan adress, fyll i den du vill byta till nedan.

Var god vänta...

Din e-postadress har uppdaterats!

E-postadresserna du angav är ogiltiga. Var god försök igen.

E-postadresserna du angav är inte identiska. Var god försök igen.