Annons
Senast inloggade Johnny sara i hisings backa Ninnie i Ramlösa Rikke kerstin z 5-6
Annons

Varför vissnar min thujahäck?

Moosing
jun 10 2002 / 2 Kommentarer / 223 visningar

Jag har en thujahäck (ca 30 år gammal); som plötsligt har börjat vissna i olika partier. Barren ramlar av uppifrån och ner, och kvar blir bara torra bruna grenar. Vad kan ha hänt och vad kan jag göra för att rädda det som räddas kan?

Kommentarer

Kenneth på Söder / Zon 1-2 / jun 11 2002 / 07:11
Det låter som torka men svårt att säga, när man inte vet var du bor. Bor du i Stockholmsområdet där det är jättetorrt nu, så gissar jag på torka.
Moosing / jun 11 2002 / 18:13
Ja, jag bor i Sthlmtrakten, så det där med torka verkar vara en rimlig förklaring. Men vad ska jag göra? Klippa ner häcken eller avvakta en regnperiod?
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
 

Problemlösning September

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Snart byter vi plattform - verifiera din epostadress

I juni kommer Allt om Trädgård att byta teknisk plattform. Vi värnar om er säkerhet, och sparar era lösenord krypterat. Därför kan vi inte flytta över era konton med samma lösenord. Ni kommer så småningom att behöva återställa dem och det kommer att ske genom att vi skickar ut ett mail till er, när nya sajten är på plats. För att vi ska kunna utföra detta på ett smidigt sätt, behöver du ha din aktuella e-postadress registrerad.

Detta är e-postadressen som är kopplad till ditt konto. Vill du behålla e-postadressen, fyll i den nedan. Vill du byta till en annan adress, fyll i den du vill byta till nedan.

Var god vänta...

Din e-postadress har uppdaterats!

E-postadresserna du angav är ogiltiga. Var god försök igen.

E-postadresserna du angav är inte identiska. Var god försök igen.