Annons
Senast inloggade Carina i Uppsala toppi strokirk Johnny ölandsboel zon I Berit
Annons

Vita ringblommor

Ingela A M
aug 18 2001 / 1 Kommentarer / 277 visningar

Jag har haft nånting som kallades Afrikansk ringblomma i min trädgård.Den hette "Dimorphotheca sinuata" och färgen var"Glistening White".Annars heter väl vanliga ringblommor "Calendula"så jag vet inte om detta bara var nån släkting.Hursomhelst så såg dom ut precis som ringblommor,vita förståss.Jag hade även en aprikos sort.Ganska höga blev dom.Och väldigt fina.

Kommentarer

Åsa S / aug 19 2001 / 12:06
Det rätta svenska namnet är solvisare, den är inte släkt med ringblomman men den är släkt med Osteospermum som i handeln kallas afrikansk margerit.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
 

Problemlösning September

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Snart byter vi plattform - verifiera din epostadress

I juni kommer Allt om Trädgård att byta teknisk plattform. Vi värnar om er säkerhet, och sparar era lösenord krypterat. Därför kan vi inte flytta över era konton med samma lösenord. Ni kommer så småningom att behöva återställa dem och det kommer att ske genom att vi skickar ut ett mail till er, när nya sajten är på plats. För att vi ska kunna utföra detta på ett smidigt sätt, behöver du ha din aktuella e-postadress registrerad.

Detta är e-postadressen som är kopplad till ditt konto. Vill du behålla e-postadressen, fyll i den nedan. Vill du byta till en annan adress, fyll i den du vill byta till nedan.

Var god vänta...

Din e-postadress har uppdaterats!

E-postadresserna du angav är ogiltiga. Var god försök igen.

E-postadresserna du angav är inte identiska. Var god försök igen.