Res med Allt om Trädgård till världens vackraste trädgårdar!

Vi har skräddarsytt unika trädgårdsresor till alla världens hörn. Häng med till exotiska platser på långresor till Kina, Japan, Sydafrika och Kuba, eller kortare resor till trädgårdsregioner över hela Europa. Vi reser i historiska spår av Linné och hans lärjungar, till botaniska parker såväl som undersköna trädgårdar. Träffa eldsjälar som guidar oss genom spännande nutida landskapsprojekt i storstäderna. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

Aktuella trädgårdsresor 2017

 

resa_england

Arts and Crafts-resa till England
(8 -12 september 2017)

Favorit i repris! Vi upprepar succéresan från 2016 och kan med glädje och stolthet berätta att vi även i år har vår eminenta guide Tina Engström med oss. Följ med på vår skräddarsydda Arts and Crafts-resa till England! Prenumeranter har 1000 kr i rabatt. Läs mer och boka resa! Få platser kvar!

 

resa_holland

Perennfrossa och lökshopping i Holland (20-24 september 2017)

Vi åker till blomsterkonstens Holland i sällskap med vår omåttligt populäre och kunnige ciceron Gunnel Carlson, när sensommarblomningen är på topp. Botanisera bland nästa säsongs växtnyheter och lökar i välsorterade plantskolor och vandra bland vajande gräs och perenner med attityd. Se Amsterdams trädgårdspärlor, palatset Het Loo och kanske världens främste trädgårdsdesigner Piet Oudolfs trädgård. Boka resa! Skynda boka!

 

resa_toscana

Drömmen om Toscana…
(26-30 september 2017)

Följ med oss den 26-30 september på en skräddarsydd önskeresa genom det underbara Toscana! Vi besöker regionens vackraste trädgårdar, njuter av toskansk mat och bor på en genuin vingård. Vi reser tillsammans med vår mycket uppskattade guide John Werich, som har trädgård och konsthistoria som specialitet. Med oss är även Peter Englander, Allt om Trädgårds erkänt duktige medelhavsexpert och i detta fall även vår inspirerande ciceron. Läs mer och boka resa!

 

Marrakech_Palas

Marrakech – en favorit i repris!
(4-9 november 2017)

Följ med Allt om Trädgård till den rosa sagostaden med sitt myllrande folkliv, vindlande gränder och fantastiska palats med frodiga trädgårdar. Vi bor i den gamla delen av staden på en traditionell riad med en lummig innergård. Vår guide, Marrakech-Maria, guidar oss genom stadsnära och lantliga trädgårdar och odlingar. 1000 kr i rabatt för prenumeranter. Läs mer och boka resa!

 

trädgårdsresor – Sydafrika

Växtparadiset Sydafrika!
(23 november – 2 december 2017)

Upplev det kontrastrika växtparadiset Sydafrika i november! Följ med oss till Sydafrika och upplev den unika floran i försommartid. Vi bor i Kapstaden, en av världens vackraste och mest omtalade städer och har ett fantastiskt program att se fram emot. Möjlighet finns även att boka safari och få chans att möta “the big five”! Karina Brozinic från Allt om Trädgård följer med på resan och vi har även med oss en engelsktalande lokalguide. Läs mer och boka här!

 


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

www.bontravel.se

Spara