Res med Allt om Trädgård till världens vackraste trädgårdar!

Vi har skräddarsytt unika trädgårdsresor till alla världens hörn. Häng med till exotiska platser på långresor till Kina, Japan, Sydafrika och Kuba, eller kortare resor till trädgårdsregioner över hela Europa. Vi reser i historiska spår av Linné och hans lärjungar, till botaniska parker såväl som undersköna trädgårdar. Träffa eldsjälar som guidar oss genom spännande nutida landskapsprojekt i storstäderna. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

Aktuella trädgårdsresor 2017

 

Trädgårdsresa till Kuba

Trädgårdar, salsa och kolonialhistoria – unik resa till Kuba! (23 jan – 4 feb 2017)

Upplev färgstarka Kuba, ett vackert land som ger oss känslan av att resa tillbaka i tiden. Bland den exotiska växtligheten finns många arter som är unika för landet och vi får se trädgårdar och odlingar som man normalt inte kan besöka. Vi bjuds på karibiska rytmer och härlig stämning, samt en dos revolutionshistoria. Möjlighet finns att boka förlängning av resan på en klassisk resort. Läs mer och boka resa!

 

Vattenkonst i Villa d'Este

Res till Romantiska Umbrien! (17 – 21 apr 2017)

Vi upprepar succéresan från 2016, där medelhavsexperten Peter Englander guidar i sitt älskade Italien! I landskapen kring Rom och i det spännande Umbrien besöker vi världsberömda trädgårdar som Ninfa och Villa d’Este, vandrar i pittoreska gränder, njuter av italiensk mat och upplever pioner, blåregn och rosor. Läs mer och boka resa!

 

Yu-trädgården i Shanghai

Res till pionblommande Kina!
(13 – 24 april 2017)

På denna unika resa, speciellt framtagen för Allt om Trädgårds läsare, upplever vi natur, kultur och färgstarka trädgårdar i bland annat Peking, Shanghai och Suzhou. En höjdpunkt på resan är den årliga festivalen till buskpionens ära. Resan leds av Kjell Furberg, med många Kina-resor i bagaget. Läs mer och boka resa!

 

Trädgårdsresa till England

Upplev rosornas England (11 – 15 juni 2017)

Med ljuvligt romantisk blomning i berömda trädgårdar reser vi till ett rosenöversållat England. Vi besöker David Austins berömda rosplantskola, Mottisfont Abbey med nationalsamlingen av rosor, utforskar privata rosträdgårdar och strövar i pittoreska byar. Vår ciceron är kunniga rosenexpert Christina Högardh-Ihr. Läs mer och boka resa!

 

Arts and Crafts-resa till England
(8 -12 september 2017)

Favorit i repris! Vi upprepar succéresan från 2016 och kan med glädje och stolthet berätta att vi även i år har vår eminenta guide Tina Engström med oss. Följ med på vår skräddarsydda Arts and Crafts-resa till England! Prenumeranter har 1000 kr i rabatt. Läs mer och boka resa!


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

www.bontravel.se

Spara