Allt om Trädgård på Sofiero!

Den 28 – 30 augusti är det dags för Den stora Trädgårdsfesten på Sofiero igen. Allt om Trädgård finns på plats – kom och träffa oss! Vi har experter på plats som lär ut hur du blandar bästa jorden, planerar din trädgård, hur du odlar i pallkragar, binder kransar och mycket mer.

➺ Träffa Viveka Ljungström och Anna G Tufvesson från Allt om Trädgård. Köp aktuella nummer av Allt om Trädgård till mässpris. Prenumerationserbjudanden och fina premier på plats! (Alla dagar)

➺ Annika Christensen, trädgårdsfotograf och skriver Annikas dagbok i Allt om Trädgård, samt medförfattare till boken Trädgård i Kruka, tipsar från sin pallkragekurs om hur man odla i pallkragar och odlingslådor. (Alla dagar)

Annika Christensen tipsar om odling i pallkragar.

➺ Niklas Vestin från Rölunda visar hur man blandar en bra jord för pallkrage och lådodling och berättar om Biokol. (Alla dagar)

➺ Katja från Klostra Handelsträdgård är där alla dagarna med färdiga  plantor. Tipsar om hur man snabbt kommer igång med sina odlingar i lådor  och pallkragar. (Alla dagar)

➺ Bind en egen liten sensommarkrans med Viktoria Johansson och Marie Emilsson från Trip2Garden. Båda har jobbat i blomsteraffär, men driver nu tillsammans företag med trädgårdsinspiration och trädgårdsdesign. (Fredag)

Foto: Naturliga Ting - Annika Christensen

Bind en vacker krans med Trip2Garden

➺ Nybörjare? Eira Fogelberg är trädgårdsdesigner och driver bloggen Cattis och Eiras trädgårdsdesign. Hon ger tips om  hur man skapar en trädgård från grunden. (Lördag)

➺ Adela från Enkla Blommor sår snabba frön med barn och vuxna. Tillverka  en egen tidningskruka och så några frön, som du kan äta på mackan om  några dagar. (Söndag)

OBS! Missa inte rabattkupongen på entrébiljett i tidningen!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr + sekatör från Fiskars & multisax för endast 179 kr. Köp nu!