Besökare – hjälp

Starta ett medlemskonto och hjälp med inloggning

Varför medlemskap?
Även utan medlemskap kan man läsa inlägg i alltomtradgard.se, men man kan inte publicera inlägg och kommentera. Nedan är exempel på vad du som medlem kan få ut av ett medlemskap:

 • Få svar på alla dina trädgårdsfrågor och odlingsproblem! Allt om Trädgårds medlemmar är engagerade och mycket kunniga.  Många har varit med sedan start i Sveriges äldsta trädgårdsforum och delar generöst med sig av sina erfarenheter.
 • Var stolt över dina odlingsbedrifter och visa upp din trädgård. Du anar inte hur många som kommer att bli inspirerade och även glädjas för din skull!
 • ”Delad glädje är dubbel glädje” – det gäller sannerligen i vårt forum! Här ordnas löpande:
  – växtbyten
  – fröbyten (håll utkik efter ”Fröbibban”)
  – trädgårdsträffar och fester
  – trädgårdsresor
  – gemensamma växtinköp från utlandet

Kostar medlemskap?
Nej, det är helt gratis!

Hur använder Bonnier Tidskrifter mina uppgifter?
När du skapar ett medlemskonto ber vi dig uppge din e-postadress. E-postadressen är unik och det går bara att skapa ett konto till varje adress. E-postadressen är till för att vi ska kunna skicka dig ett mail där du ska bekräfta din registrering. Detta är en säkerhetsåtgärd från vår sida för att undvika spamprogram att göra automatiska registreringar.

Din e-postadress är skyddad enligt PUL (Personuppgiftslagen). Vi lämnar inte under några omständigheter ut din e-postadress till tredjepart utan ditt godkännande. Du måste själv aktivt välja om du t ex önskar dig vårt nyhetsbrev, eller vill delta i vår läsarpanel.

Du behöver en aktuell e-postadress, för att kunna fullfölja din registrering, samt vid senare tillfälle om du t ex har glömt ditt lösenord.

Vi kräver inte att du uppger några fler personuppgifter om dig själv. Det är frivilligt om du vill ha ditt riktiga namn som användarnamn eller om du vill uppge ort eller zon. Ort eller zon är enbart till för att andra medlemmar direkt ska kunna se om ditt inlägg relaterar till den plats du odlar på.

Läs mer om våra medlemsvillkor.

Hur blir jag medlem?
Klicka på ”Bli medlem” högst upp på sidan och följ instruktionerna.

Problem med att skapa medlemskonto?
Maila vår support, så hjälper vi dig så snart som möjligt under arbetstid på veckodagar. Beskriv gärna steg för steg hur du gjort och i vilket steg det inte fungerar eller om du får ett felmeddelande.

Problem vid inloggning?
Typiskt va?! Ingen fara på taket. Kolla punkterna nedan för åtgärder:

 • Du får felmeddelandet om att ditt medlemslogin inte fungerar.
  Lösning:
  – Kanske har du stavat fel – testa att skriva in igen och se till så att du inte råkat få med några mellanslag eller att du kommit åt knappen ”Caps lock”.
  – Stämmer e-postadressen med den som du har registrerat? Testa andra om du har.
  – Slutligen mailar du support.
 • Du har glömt lösenordet eller får felmeddelande om att ditt lösenord inte stämmer.
  Lösning:
  – Klicka på ”Glömt lösen”, så får du ett återställningsmail till den e-postadress du angivit vid din registrering. Har du glömt även det, kan du maila support.

Ständigt inloggad – hur gör jag?
Många medlemmar som är inne regelbundet, väljer att vara ständigt inloggade. Det blir du om du kryssar i rutan ”Kom ihåg mig” när du loggar in. För att avbryta den ständiga inloggningen, loggar du bara ut.