William Woys Weaver har skrivit ett otroligt praktverk
om Heirloom Vegetables som är ett rent nöje att läsa!
Och hanses 100 Vegetables and where they came from kan
få vilken författare som helst att bli grön i huvet och
önska att dom hade skrivit den istället. Historia
recept, odlingsråd blandade i ett hemskt trevligt
format. Man blir alldeles ANDLÖS av förtjusning av
denna bok!
Synd att W3food( som ju är en food historian och
odlingsgalning); är amerikan säger jag bara. Han har
med The Alma Pea som är svensk i sin bok, en hel del
europeiska saker och historier och berättelser -> ja
man bara rycks med!
Heirloom vegetables har mkt matnyttigt även för en
svensk odlingsdåre, och den är med ett rent nöje attt
läsa. Anvisningarna ”How to Grow Very Large Onions”
måste jag testa något år, vi är några stycken som
kliar sig i skallen över rådet som fungerar men
VARFÖR?
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida, analysera trafik och anpassa prenumerationserbjudanden och annonser. Läs mer.Vi använder cookies för att underlätta för dig att använda vår hemsida. Läs mer.
William Woys Weaver har skrivit ett otroligt praktverk
om Heirloom Vegetables som är ett rent nöje att läsa!
Och hanses 100 Vegetables and where they came from kan
få vilken författare som helst att bli grön i huvet och
önska att dom hade skrivit den istället. Historia
recept, odlingsråd blandade i ett hemskt trevligt
format. Man blir alldeles ANDLÖS av förtjusning av
denna bok!
Synd att W3food( som ju är en food historian och
odlingsgalning); är amerikan säger jag bara. Han har
med The Alma Pea som är svensk i sin bok, en hel del
europeiska saker och historier och berättelser -> ja
man bara rycks med!
Heirloom vegetables har mkt matnyttigt även för en
svensk odlingsdåre, och den är med ett rent nöje attt
läsa. Anvisningarna ”How to Grow Very Large Onions”
måste jag testa något år, vi är några stycken som
kliar sig i skallen över rådet som fungerar men
VARFÖR?