Faktabank

Förälskad i rosor

Grönlund, Ulrika och Clarén, Anna (foto)

Förlag: B. Wahlström
ISBN: 9789132334139
Utgivningsår: 2007

Uppdaterad 19 juli 2016 av Inger P

  • Helena i Vänersborg: Jag köpte också den på rean. Jag tyckte däremot att fotona var fina men att texten däremot var totalt ointressant! Haha, så olika det kan vara. Men det samlade intrycket är att jag aldrig hade köpt den om det inte var så att den låg där på ICA när jag handlade mat, och såg vacker ut på pärmen. Om jag inte hade vetat ett dyft om rosor tror jag att jag hade tyckt om texten också. Jag har författarens och fotografens första bok ”Trädgårdens praktfulla primadonnor och stolta statister” och den är precis likadan. Tunn på något sätt. Nåja, den kostade inte många pengar som tur var.

  • Ninnie i Ramlösa: Jag bläddrade igenom den på plats på rean och var väldigt glad att jag inte beställt den i laddningen ifrån Bokus. Tyckte den sa mig absolut ingenting! Men nu har jag ju ett antal rosböcker, både gamla och nya, så kanske den är intressant för någon som inte har så många andra att jämföra med.

  • Mayaliza i Roslagen: Nja, inget jag kan rekommendera, så där särskilt…men det beror ju på vilka pretentioner man har..en del bilder är fina, andra är inte alls bra. Texten är ok…Ok blädderbok…