Fixa - Höst!

Med senaste numret av Fixa - Höst blir man inte ett dugg höstdeppig. Tvärtom blir man inspirerad till nya projekt och ser att det finns gott om tid att fortsätta njuta trädgårdslivet. Fixa är Allt om Trädgårds systertidning och handlar om outdoor-living.

I nya numret besöker vi trädgården till en 70-talsvilla i Saltsjöbaden, som genomgick en totalrenovering. Hur många brottas inte med att hitta stilen som tar vara på det befintliga, men som ska kännas modernt och funktionellt i vår tid? Behåll de stora träden och spara markteglet. Trädgårddesignern Marika Delin berättar hur du lyckas.

"En trädgårdsnörds bekännelser" släpper in oss i André Strömqvists inre tankar om odling, kompost, liv och död. André är en kär medarbetare till Allt om Trädgård, och författare till 'Odlarens handbok'. Även Peter Englander tar oss innanför murarna, men då är det bokstavligt talat. Många tips på olika murar och användningsområden.

Den naturliga trädgården är ett genomgående tema i Fixa - Höst. Både hur du får in de vilda inslagen, men även hur du får ordning på en naturtomt utan att tämja den för mycket. Vilda nypon eller odlade spelar ingen roll. Vi har recepten och pysslet. Och mitt i denna färgsprakande säsong tar vi upp den tidlösa färgen Falu röd, som numera finns i flera färger och nyanser.

Fixa - Höst kan du köpa i vår webbshop, om inte din lokala butik tagit in den. Du kan även beställa en prenumeration av Fixa.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr + fågelmatare & arbetshandskar för endast 179 kr. Köp nu!