Hjälp med inloggning

Har du problem med att logga in och återställa ditt lösenord?

För att logga in på nya sajten måste man först återställa sitt lösenord. Vi har någon bugg som några har drabbats av, men för de flesta fungerar det att gå igenom stegen nedan:

1. Klicka på ”Glömt lösenord” och följ instruktionerna.

2a. Får du felmeddelande om din epost – du kanske inte har uppdaterat ditt konto med aktuell epost innan flytten. Maila support@aot.bonnier.se.

2b. Får du felmeddelande om din epost trots att du har uppdaterat ditt konto innan flytt – testa så att det inte smugit med några mellanslag. Annars maila support@aot.bonnier.se. Vi håller på att lösa detta specifika problem, så det kan dröja innan du får svar.

3. Kommer inte svarsmailet – titta i din skräpkorg.

4. Står det ett annat namn i instruktionerna än det medlemsnamn du är van vid – testa ändå, för det är troligtvis en rest från när ni tidigare skulle ange även ett unikt namn för sidadressen. När du är inloggad kommer ditt medlemsnamn att dyka upp.

5. I rutan där du ska återställa ditt lösenord får du ett förslag på lösenord – det är standard och bara ett förslag. Du kan välja att skriva in ditt egna i rutan. (Har du missat detta går det att byta lösenord i din profil när du är inloggad, klicka på MIN SIDA.)

6. När du loggar in är det med din epost inte ditt användarnamn som det står.

7. Kontrollera alltid så att inte mellanslag smugit sin in före eller efter din epost, eller stor bokstav, och att det är rättstavat.

8. Fungerar inget av detta, testa igen – flera har kommit in bara av att testa flera gånger. Om detta beror på att man missat något tidigare, eller att databasen inte svarat tidigare låter jag vara osagt.

9. Funkar det fortfarande inte – maila support@aot.bonnier.se

Vi ber om ursäkt för problem som uppstått och kommer att åtgärda dem så snart som möjligt och återkomma till de som mailat så snart vi vet mer.