Kontakta oss

Kontakta oss

KUNDSERVICE – PRENUMERATIONSFRÅGOR

Kundservice hjälper dig med prenumerationsfrågor för både Allt om Trädgård och Fixa. Skapa ett konto och logga in med ditt prenumerationsnummer direkt på sidan kundservice. Har du problem med inloggningen där kan du ringa dem på 08-454 95 26 vardagar 8-18 (övriga tider automatisk kundtjänst 08-454 95 50).

OBS! Det går bara att maila kundservice genom att logga in på deras sida. Redaktionen eller webbsupporten kan inte besvara prenumerationsfrågor.


ONLINEKURSER

Maila hit så hjälper vi dig med frågor kring våra onlinekurser, inloggning eller andra tekniska problem. Maila onlinekurs@mag.bonnier.se.


LÄSARPANELEN

Läsarpanelen har sin egen support och inloggning, kontakta rampanelen.


MEDLEMSPANELEN

Om du vill komma i kontakt med support för medlemspanelen (som administreras i samarbete med Cint AB) så hittar du kontaktuppgifter här.


REDAKTIONEN – TIDNINGEN

Du kan kontakta redaktionen genom redaktion@aot.bonnier.se (ej prenumerationsärenden, de hanteras av Kundservice, se ovan) eller ringa växeln 08-736 53 00.  Chefredaktör och ansvarig utgivare är Anna G Tufvesson annag.tufvesson@mag.bonnier.se.

Vi har inte möjlighet att själva besvara odlingsfrågor (men det går bra att skicka frågor till våra experter) eller informera om köpställen (aktuell information finns i varje nummer av tidningen).

Tips om notissidorna skickas till notiser@aot.bonnier.se.


WEBBSUPPORT

Webbsupporten hjälper dig med registrering, inloggning och besvarar dina frågor om sajten. Du kan även använda dig av vårt supportforum. I supportforum kan du även rapportera om tekniska fel eller anmäla något som inte verkar stämma. Vi tar gärna emot tips och åsikter om hur vi kan förbättra sajten eller upplevelsen här för dig.

Webbredaktör
 Karina Brozinic
 karina.brozinic@mag.bonnier.se

Ansvarig utgivare alltomtradgard.se
Stina Abenius
stina.abenius@bonniernews.se


ANNONSERA

Använd länken för att komma i direkt kontakt med vår annonsavdelning, samt för att läsa om tidningen och sajten. Annonsera


DATASKYDD

Vill du komma i kontakt med Bonnier Magazines & Brands dataskyddsombud? Kontakta Pontus Kindblad på: dataskyddsombud@mag.bonnier.se

Mer information angående dataskydd hittar du här.

Spara

Spara

Spara

Spara