Minitest: Trädgårdsgrepar

En grävgrep tillhör basutrustningen i trädgården. Allt om Trädgård testar!

Karlstad redskap, grävgrep

Snygg grep med blad i härdat stål och skaft i lackerad björk (som växt långsamt och därför ska vara extra starkt). Känns något framtung att arbeta med. Lätt att komma ner med i marken. (Art nr 144 EY), 465 kr.

 karlstadredskap.se

Fiskars, trädgårdsgrep – FAVORIT!

Skaft och klor av härdat stål, handtag av plast. Det ergonomiskt utformade skaftet med den ­lilla böjen gör grepen välbalanserad och lätt att arbeta med trots sin tyngd. (Art nr 11002), 399 kr.

 swe-se.fiskars.com

Sneeboer, grep

Holländsk grep med handsmitt blad (går att vässa). Skaft i asp med rakt handtag efter holl­ändsk modell. Livstids garanti. För större grävarbeten känns bladet ganska litet, men det passar bra för finlir i rabatter. (Art nr 5008), 1 100 kr. 

 nltrade.eu

Joseph Bentley, herrgrep – SNYGGAST!

Engelsk grep i trä och rostfritt stål. Skön att hålla i och vacker att se på. Dock är skaftet i kortaste laget. Är vi månne längre än den genomsnittlige engelsmannen? (Art nr 7177-025), 498 kr.

 lillafiskaregatanstradgardsbutik.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr + sekatör från Fiskars & handskar för endast 179 kr. Köp nu!