Om oss

Allt om Trädgård – tidningen

Nordens största trädgårdstidning! Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. Vi inspirerar och ger handfasta råd. Våra vackra trädgårdsbilder väcker storslagna drömmar som vi hjälper till att förverkliga. Vi har de vassaste experterna och de bästa idéerna, de nyaste växterna och prylarna som gör det gröna livet snyggare i trädgård, på altan och balkong.

Allt om Trädgård – sajten

Alltomtradgard.se är en av Sveriges ledande trädgårdssajter med ca 75 000 unika besökare varje vecka. Sajten är en förlängning av tidningen, där forumet står i centrum. Ett levande forum där medlemmarna pratar trädgård och får svar på sina odlingsdilemman snabbt och träffsäkert.

På alltomtradgard.se finns artiklar om odling, växter och trädgårdstrender. Faktabanken är en användargenererad databas över de växter och kategorier som medlemmarna själva tipsar om utifrån egna odlingserfarenheter. Sajten erbjuder även andra tjänster som eventkalender, nyhetsbrev, tävlingar och shop m.m.

Fixa – Allt om Trädgårds systertidning

Vi hjälper dig att inreda ute och ser trädgården som en förlängning av huset. Fixa vänder sig till den design- och inredningsintresserade hemmafixaren som tycker om att göra vackert, laga mat, snickra och skapa trivsamma rum ute. Vi tar oss an uteplatsen, staketet, stenläggningen, garaget och till och med färgen på ditt hus. Självklart möblerar vi det gröna rummet med snygga möbler, bra belysning, växter, blommor, buskar och träd. Fixa bjuder även på trädgårdsfest med dukning, recept och roliga kalasidéer.

Fixa kommer ut fyra gånger om året – vår, sommar, höst och vinter.