Allt om Trädgård till Frankrike - GENOMFÖRD

Njut av Monets undersköna näckrosor och romantiska dammar, rosor i massor och vackert gräs. Följ med till mytiska Normandie och nio blomstrande franska och engelskinspirerade trädgårdar:

Claude Monets trädgård – vid Monets hus av­löser blommande växter varandra från vår till höst. I den förtrollande vattenträdgården ­blommar näckrosor. 

  Jardin de Valérianes – en privat, engelskinspirerad trädgård med en härlig kombination av perenner, rosor, träd och buskar. 

  Agaphante – en modern, artistisk visningsträdgård. Landskapsarkitekten har planterat i kontrasterande delar, en botanisk blandning bland terrasser och fontäner. 

  Clos du Coudray – 6 000 olika sorters växter från hela världen! En exotisk trädgård, en rosenträdgård, en ormbunksträdgård, en grästrädgård och så färgträdgårdar i vitt, gult, rosa …

 

Jardin du château de Miromesnil
– en praktfull bokplantering skyddar 1600-talsslottet château de Miromesnil. En berömd muromgärdad köksträdgård med färggranna grönsaker, riddarsporrar, klematis.

 

Parc du bois des Moutiers
– en trädgård indelad i olika trädgårdsrum: en solursträdgård, en vit trädgård, murar med klängväxter och en rosenpergola.

  Vasterival – en av Europas mest omtalade trädgårdar, skapad av norskfödda prinsessan Sturdza. En stor, välskött woodlandträdgård, fascinerande året runt.

  Jardin Plum – olika trädgårdsrum med modernare gräs och perenner.

  Jardins d’Angélique – en rosenträdgård med över 600 rosbuskar av 380 olika sorter, en japansk miniatyrträdgård, perenner, hortensior, granna buskar och träd.

 

Rouen
– shopping i staden som är känd för sina gamla korsvirkeshus och Jeanne d’Arc.

 Avresedatum: Onsdag 3 september 2008

  Reslängd: 5 dagar, 4 nätter

  Pris: Från Stockholm eller Köpenhamn: 10 990 kr för del i dubbelrum på trestjärnigt hotell, inkl halvpension (frukost och middagar). Tillägg för enkelrum 1 000 kr. 

  Reseledare: Maria Engblom, Rosebud’s Tours

  För ytterligare information kontakta: Rosebud’s Tours, tel: 0243-166 20 (månd–fred kl 09.00–15.00) 

 eller via e-post: info@rosebuds-tours.se 

 Mer information finns på hemsidan:

 www.rosebuds-tours.se

 Begränsat antal deltagare.

 SISTA ANMÄLNINGSDAG: 4 juli 2008

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr + sekatör & multisax för endast 159 kr. Köp nu!