Trädgårdsresor

Res med Allt om Trädgård till världens vackraste trädgårdar!

Vi har skräddarsytt unika trädgårdsresor till alla världens hörn. Häng med till exotiska platser på långresor till Kina, Japan, Sydafrika och Kuba, eller kortare resor till trädgårdsregioner över hela Europa. Vi reser i historiska spår av Linné och hans lärjungar, till botaniska parker såväl som undersköna trädgårdar. Träffa eldsjälar som guidar oss genom spännande nutida landskapsprojekt i storstäderna. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

Aktuella trädgårdsresor 2019

 

Trädgårdsresa till Great Dixter

Foto: Copyright@2011 Gordon Bell

Favoritresan Arts & Crafts i England
(14 – 18 september 2019)

Förra årets succéresa i repris! Vi upprepar årets succéresa till den engelska arts and crafts-stilens mest berömda miljöer, som Sissinghurst och Great Dixter. Res i fotspåren av William Morris, Virginia Woolf och resten av den excentriska Bloomsburygruppen under några minnesrika dagar. Läs mer och boka här!

 

Kryddiga Marrakech
(2 – 7 november 2019)

Följ med Allt om Trädgård till den rosa sagostaden med myllrande folkliv, vindlande gränder och fantastiska palats med frodiga trädgårdar. Vi bor i den gamla delen av staden på en traditionell riad med lummig innergård. Vår guide, Marrakech-Maria, guidar oss genom stadsnära och lantliga trädgårdar och odlingar. Läs mer och boka här!


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

bontravel.se

Spara