Trädgårdsresor

Res med Allt om Trädgård till världens vackraste trädgårdar!

Vi har skräddarsytt unika trädgårdsresor till alla världens hörn. Häng med till exotiska platser på långresor till Kina, Japan, Sydafrika och Kuba, eller kortare resor till trädgårdsregioner över hela Europa. Vi reser i historiska spår av Linné och hans lärjungar, till botaniska parker såväl som undersköna trädgårdar. Träffa eldsjälar som guidar oss genom spännande nutida landskapsprojekt i storstäderna. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

Aktuella trädgårdsresor 2019

Romantiska Umbrien (FULLBOKAD!)
(23 – 27 maj 2019)

Vi upprepar succéresan där medelhavsexperten Peter Englander guidar i sitt älskade Italien. I landskapen kring Rom och i det vackra Umbrien besöker vi trädgårdar i världsklass, som Ninfa och Villa d’Este, vandrar i pittoreska gränder och njuter av italiensk mat, pioner, blåregn och rosor. Läs mer här!

 

Trädgårdsresa till Cornwall och Eden.

Trädgårdstäta Cornwall
(7–11 maj 2019)

Följ med Allt om Trädgård till vackra, trädgårdstäta Cornwall i sydvästra England. Upplev omtalade trädgårdar som Eden Project (på bilden) och Lost Gardens of Heligan, såväl som privata pärlor och pittoreska små kustsstäder i de sydliga och mer exotiska delarna av England. Läs mer och boka här!


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

bontravel.se

Spara