Res med Allt om Trädgård till världens vackraste trädgårdar!

Vi har skräddarsytt unika trädgårdsresor till alla världens hörn. Häng med till exotiska platser på långresor till Kina, Japan, Sydafrika och Kuba, eller kortare resor till trädgårdsregioner över hela Europa. Vi reser i historiska spår av Linné och hans lärjungar, till botaniska parker såväl som undersköna trädgårdar. Träffa eldsjälar som guidar oss genom spännande nutida landskapsprojekt i storstäderna. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

Aktuella trädgårdsresor 2017 och 2018

trädgårdsresor – Sydafrika

Växtparadiset Sydafrika – sista chansen!
(23 november – 2 december 2017)

Upplev det kontrastrika växtparadiset Sydafrika i november! Följ med oss till Sydafrika och upplev den unika floran i försommartid. Vi bor i Kapstaden, en av världens vackraste och mest omtalade städer och har ett fantastiskt program att se fram emot. Möjlighet finns även att boka safari och få chans att möta “the big five”! Karina Brozinic från Allt om Trädgård följer med på resan och vi har även med oss en engelsktalande lokalguide. Läs mer och boka här!

 

kuba_trinidad

Färgstarka Kuba – skynda boka!
(22 januari – 3 februari 2018)

Upplev färgstarka Kuba, ett vackert land som ger oss känslan av att resa tillbaka i tiden. Bland den exotiska växtligheten finns många arter som är unika för landet och vi får se trädgårdar och odlingar som man normalt inte kan besöka. Vår guide är eftertraktade Kjell Furberg, trädgårdsmästare och van Kuba-resenär. Möjlighet finns att boka förlängning av resan till en populär semesterort. Läs mer och boka här!

 

resor_umbrien

Romantiska Umbrien
(17-21 april 2018)

Vi upprepar succéresan där medelhavsexperten Peter Englander guidar i sitt älskade Italien. I landskapen kring Rom och i det vackra Umbrien besöker vi trädgårdar i världsklass, som Ninfa och Villa d’Este, vandrar i pittoreska gränder och njuter av italiensk mat, pioner, blåregn och rosor. Läs mer och boka resa!

 

Yu-trädgården i Shanghai

Mytomspunna Kina
(4-15 maj 2018)

Följ med Allt om Trädgård och trädgårdsmästare Kjell Furberg på en resa späckad med kultur, naturupplevelser och vackra trädgårdar i april 2018. Upplev Kinesiska muren och kejsarpalatsen i Peking. Se Gula bergens berömda toppar, storslagna natur och hänförande vyer; världsberömda, klassiska trädgårdar och den pulserande metropolen Shanghai. Vi ser fram emot en fantastisk resa där upplevelserna garanterat blir minnen för livet. Läs mer och boka resa!

 


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

www.bontravel.se

Spara