Trädgårdsresor

Res med Allt om Trädgård till världens vackraste trädgårdar!

Vi har skräddarsytt unika trädgårdsresor till alla världens hörn. Häng med till exotiska platser på långresor till Kina, Japan, Sydafrika och Kuba, eller kortare resor till trädgårdsregioner över hela Europa. Vi reser i historiska spår av Linné och hans lärjungar, till botaniska parker såväl som undersköna trädgårdar. Träffa eldsjälar som guidar oss genom spännande nutida landskapsprojekt i storstäderna. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

Aktuella trädgårdsresor 2020

Trädgårdsresa till Umbrien, Italien.

Trädgårdsresa till Umbrien, Italien.

Blommande Umbrien (FULLBOKAD!)
(21 – 25 april 2020)

Följ med Allt om Trädgård och vår ciceron John Werich till Italien – på en resa som fylls av väldoft och sinnlighet i blåregnets, de tidiga klätterrosorna och pionernas tid. Världsberömda trädgårdar som Ninfa, Villa Lante och Landriana varvas med riktiga trädgårdsentusiasters privata trädgårdsrum och handplockade besök. Läs mer!

 

Trädgårdsresa till Cornwall, England

Trädgårdsresa till Cornwall, England

Cornwall
(28 april – 2 maj 2020)

Nu finns det åter chans att följa med Allt om Trädgård till vackra, trädgårdstäta Cornwall i sydvästra England. Upplev omtalade trädgårdar som Eden Project och Lost Gardens of Heligan, såväl som privata pärlor och mysiga småstäder. Svensk guide är Tina Engström, sedan många år bosatt i Storbritannien. Läs mer och boka här!

 

Trädgårdsresa till Österlen

Trädgårdsresa till Österlen

Hemestra på Österlen!
(26 – 28 juni 2020)

När rosorna blommar som bäst vänder vi skutan mot Skånes pärla – Österlen! På temat trädgårdsdesign guidar vår mångårige och populära expert och skribent Peter Englander oss bland sina bästa trädgårdar i regionen som han bott och verkat i länge. Följ med på en helg i denna fantastiska region och bli inspirerad till mästerverk i din egen trädgård! Läs mer och boka här!

 

Trädgårdsresa till Danmark

Trädgårdsresa till Danmark

Hannus Langeland
(31 juli – 2 augusti 2020)

Vår resa till Danmark med Hannu Sarenström sommaren 2019 blev en omedelbar succé och sålde slut på en dag. Nästa sommar åker vi igen och då med fokus på Hannus hemtrakter – Langeland. Det blir ett späckat tredagarsprogram sammansatt av Hannu själv där du får uppleva trädgårdsprofilens langeländska favoritträdgårdar. Kronan på verket är en oförglömlig kväll i Hannus egna trädgård med god mat och höns bland fötterna. Läs mer och boka här!


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2020.

bontravel.se

Spara